TOP
Image Alt

Kopaonik

Kopaonik

8100RSD / po osobi
(0 Reviews)

8 dana – 7 noći / AUTOBUSOM

Dosta vam je ubrzanog gradskog pulsa? Povratite energiju, udahnite planinsku svežinu, podignite adrenalin i upustite se u letnju avanturu koju ćete pamtiti! Izvanredni klimatski uslovi na više od 2.000 m nadmorske visine, prirodni rezervati sa retkim oblicima flore i faune, brojni spomenici sakralne arhitekture, raznovrsni sportsko-rekreativni sadržaji, čine Kopaonik idealnom destinacijom za aktivan odmor i uživanje u netaknutoj prirodi.

 

CENOVNIK SMEŠTAJA

Naziv smeštajaStrukturaUslugaBroj putnika u sobi
23456
JAT Apartmani 4+1NA69€
3+1NA69€
2+1NA75€
1+1NA79€
0+1NA89€
2+0NA95€    

 

AUTOBUSKI PREVOZ IZ  (CENA ZA OBA SMERA)
Niša15€
Kragujevca15€
Beograda20€
Novog Sada25€
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40, prevoz će biti organizovan i iz Niša, Novog Sada i Kragujevca* (proveriti u agenciji)

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • 7 noćenja na Kopaoniku u Jat apartmanima.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme tajanja aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda).  Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika,

 

CENA PAKET ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje koje iznosi 120rsd po danuobavezno plaćanje u hotelu.
 • Go2 Narukvicu (sa narukvicom dobijate ulaze na oficijalne žurke i imate popuste u pojedinim lokalima na planini).
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove putnika.

 U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan iz Novog Sada, Kragujevca i Niša (mínimum 40 putnika)

 

 • NAČIN PLAĆANJA:

Gotovinsko plaćanje:

  • 2.000 dinara prilikom rezervacije
  • 3.000 dinara dve nedelje nakon rezervacije
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 30. jun 2020.)
  • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE 

 

Kopaonik–  najpoznatiji turistički centar u Srbiji, nalazi se na 290 km od Beograda, jedno je od mesta koje preko cele godine nudi idealne uslove za aktivan odmor i uživanje u prirodi, zbog bogate i zanimljive sportsko-rekreativne ponude. Klima Kopaonika obeležena je sa 200 sunčanih dana godišnje zbog čega nosi naziv „planina Sunca“. Kopaonik, planina raskošne lepote, ostaje u neizbrisivom sećanju svih koji je posete – strme litice smenjuju se sa blagim padinama, obrasla crnogoričnom šumom, bogata planinskim izvorima i potocima kristalno bistre vode, proplanci bogati retkim vrstama planinskog bilja. Zbog svoje prirodne vrednosti, Kopaonik je proglašen nacionalnim parkom 1981.

  Plan ture

  1

  1. dan: 30. jul 2020. - Beograd – Kopaonik:

  Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u jutarnjim časovima. Vožnja ka Kopaoniku i dolazak u podnevnim časovima. Smeštanje u apartmane i sobe. (za sve putnike koji idu sopstvenim prevozom, sastanak na recepciji apartmana posle 14:00h). Slobodno vreme za odmor, šetnju i upoznavanje mesta. Prva u nizu žurki: WELCOME PARTY - Kratak predah i noćna žurke dobrodošlice. Noćenje.
  2

  2 - 7. dan: 31. jul / 05. avgust 2020. Kopaonik:

  Ova planinska lepotica skriva razne mogucnosti za savršen aktivan odmor I druženje koje nas očekuju sledećih sedam dana. Neki od svakodnevnih I raznovrsnih fakultativnih obilazaka koji nas očekuju su obilasci na obeleženim pešačkim stazama u pratnji obučenog turističkog vodiča (Nacionalni park Kopaonik), ozbiljnog planinarenja, paraglajdinga, škole jahanja, vožnje biciklom (2012 godine otvoren je prvi bajk park u Srbiji u kojem ljubitelji planinskog biciklizma imaju na raspolaganju tri staze za spust dužine pet kilometara izgrađene po standardima Evropske unije i Kanade), vožnje dzipovima, vožnje kvadovima, panoramska vožnja žičarom do Pančićevog vrha, Bob na šinama, Tjubing staza, Zip line, kupanje u planinskim potocima, rečicama, bazenima I jos mnogo toga. Noć je rezerviana za Go2 žurke gde ćemo uz najbolju letnju muziku noći dovoditi do usijanja. Druženje, odličan provod i planinske noći pod vedrim zvezdanim nebom će zasigurno biti pečat ovog putovanja.
  3

  8. dan: 6 . avgust 2020. Kopaonik - Beograd:

  Napuštanje apartmana u prepodnevnim časovima. Okupljanje na dogovorenom mestu. Polazak sa Kopaonika u podne. Vožnja sa usputnim pauzama za odmor. Očekivano vreme dolaska u matično mesto je u večernjim časovima.

  Reviews

  0.0
  Rating 0

  Post a Comment

  JAT APARTMANI

  Lokacija:  u centru svih glavnih sadržaja ovog turističkog centra na nadmorskoj visini od 1.780 m. Najbliže žičare, "Pančićevvrh" i "Malo jezero" su u neposrednoj blizini

  Karakteristike: Gostima hotela je na raspolaganju restoran, prodavnica, igraonica, ski-servis, salon za masažu kao i besplatan wireless internet u celom hotelu.

  Studio 0+1 tip A (za 2 osobe) Studio ima jednu prostoriju sa sofom na razvlačenje za dve osobe, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.

  Studio 2+0 tip B (za 2 osobe) Studio ima jednu prostoriju sa dva kreveta, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.

  Studio 1+1 tip C (za 3 osobe) Studio ima jednu prostoriju sa jednim krevetom i jednu sofu na razvlačenje za dve osobe, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolomzaručavanje, televizor, kupatilosatušem.

  Studio 2+1 tip D (za 4 osobe) Studio ima jednu prostoriju sa dvao dvojena kreveta i jednu sofu na razvlačenje za dve osobe, kuhinjskideosašporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.

  Studio 3+1 tip E (za 5 osoba) Studio ima jednu prostoriju sa tri odvojena ležaja i sofu na razvlačenje za dve osobe, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.

  Apartman 4+1 tip F (za 6 osoba) Apartman ima dnevni boravak sa sofom na razvlačenje za dve osobe, dve spavaće sobe sa po dva kreveta koje imaju parapetni zid, kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem, stolom za ručavanje, televizor, kupatilo sa tušem.