TOP
Image Alt

Rafting Tarom

Rafting Tarom

9999RSD / po osobi
(0 Reviews)

ORGANIZOVAN AUTOBUSKI PREVOZ SVAKOG PETKA / SIGURNI POLASCI

U CENI : 3 DANA / 2 NOĆENJA , 4 OBROKA + OSIGURANJE, BORAVIŠNA TAKSA, TAKSE ZA RAFTING, TAKSE ZA ULAZAK U NACIONALNI PARK I 25KM RAFTINGA.

***CENOVNIK SMEŠTAJA***

 

SMEŠTAJ

 

1/6

 

1/5

 

1/4

 

1/3

 

1/2

 

1/1

 

STANDARD

 

/

 

/

 

85€

 

85€

 

85€

 

85€

 

COMFORT

 

100€

 

105€

 

110€

 

110€

 

120€

 

150€

 

SUPERIOR

 

/

 

110€

 

120€

 

125€

 

135€

 

165€

 

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • 2 noćenja u navedenim smeštajnim kapacitetima – najam
 • 4 obroka u restoranu domaće kuhinje (subota – doručak i večera, nedelja – doručak i ručak)
 • Rafting, opremu za rafting, prevoz do početne tačke rafting, usluge licenciranih skipera, osiguranje svih učesnika tokom raftinga
 • Sve pripadajuće takse
 • Organizaciju putovanja u celini.

 

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • Prevoz do/od rafting centra RT iz Novog Sada i Beograda iznosi 35eur
 • Fakultativne izlete
 • Konzumaciju pića u rafting centru RT
 • Individualne troškove putnika
 • Međunarodno zdravstveno putno osiguranje

 

NAPOMENA:

 • Subotom zbog gužve na reci može biti organizovano više polazaka na rafting od 09h, 11h i 13h.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:

2000 RSD prilikom rezervacije (akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna),

3000 RSD dve nedelje nakon rezervacije

Ostatak 15 dana pre početka aranžmana

 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Mogućnos tplaćanja Visa i Master card karticama Banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNjEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

 

OPIS FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Obilazak kanjona reke Pive i pivskog jezera i zip line (40€) – Polazak iz kampa ,sa terenskim vozilima. Prilikom puta ka Plužinama,imaćete priliku da vidite velelepni kanjon reke Pive kao i fascinantnu prirodu koja ga okružuje. Napravićemo kratku pauzu za fotografisanje na impozantnoj brani Mratinje,čija visina od 220m i pogled na kanjon ostavljaju bez daha. Dolazak u Plužine gde počinje uzbudljiva avantura za najhrabrije –zip line. Nakon ove avanture, nastavljamo obilazak kanjona i povratak u kamp. Još jednom ćete imati prliku da fotografišete i zauvek sačuvate od zaborava prelepe pejzaže ovog kraja.
 • Obilazak NP Sutjeska, prašume Perućica,foto safari, vodopad Skakavac, vidikovac Prijevor (35€) – Polazak iz kampa je predviđen oko 9h. Na put polazimo terenskim vozilima. Preporučujemo topliju odeću i udobnu obuću. Ova avanturistička foto-jeep tura nas vodi preko nestvarnih predela NP Sutjeska,jedine Evropske prašume-Perućice,vodopada Skakavac-visine preko 80m,planinskih katuna,istoriskog kompleksa Tjentište…Obavezno ponesite svoje foto aparate i dobro raspoloženje a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.
 • Vožnja quad-a (od 20€) – Najam quada je moguć u bilo koje doba dana. Može se kombinovati pre ili posle raftinga ili neke druge aktivnosti. Zavisno od toga koliko sati hoćete da vozite quad imamo kraće ture u kanjon Tare a duže ture radimo po prelijepoj planini Zelengori.

Najam quada za jedan sat je : 20€ po osobi (40€ jedan quad). Ako je na kvadu samo jedna osoba cena je 35€ po satu U cenu je uključen vodič sa zasebnim quadom. U cenu su uključene sve takse, gorivo i ostali troškovi.

 • Kanjon tare + jahanje konja (45€) – Celodnevni izlet u kanjon Tare je koncipiran tako ćete se uveriti u svu lepotu kanjona Tare.Tokom izleta obilazi se nekoliko fantastičnih vidikovaca sa kojih ćete se uveriti zašto je kanjon Tare največi i najdublji u Evropi. Takođe u toku izleta planiran je ručak u restoranu iznad samog kanjona Tare I poseta ergeli bosanskog brdskog konja uz mogućnost jahanja po nepreglednim livadama iznad kanjona Tare.

O Raftingu Tarom :

Rafting Tarom je iz godine u godinu sve popularniji u našem regionu. Sve više ljudi sa naših prostora uvidja da je baš rafting savršena kombinacija pravog odmora u prirodi i adrenalinskog uživanja u splavarenju rekom Tarom.

Prosto rečeno rafting je spuštanje brzim planinskim rekama, na gumenim čamcima na naduvavanje, raznih veličina i oblika. Aranžman rafting Tarom je bez ikakve sumnje najatraktivniji rafting u Evropi, koji je zbog različitog nivoa reke, prilagodjen svim starosnim grupama.

Čista reka, prelepa priroda, zabava, druženje i avantura, sve to jeste odlazak na Rafting Tarom, a sa Love Serbia ekipom, ovaj izlet vam pruža najbolju organizaciju, odlično društvo i nova poznanstva.

Da bi rafting Tarom bio potpuno bezbedan potrebni su skiperi koji su prošli obuku i poseduju sertifikate IRF-a ( International Rafting Federation) i naravno svaki od njih ima nebrojeni broj spustova niz reku Taru.

Naravno, da bi ovaj izlet i sam rafting bio potpuno bezbedan potrebna je i odgovarajuća raft oprema, jer je u toku letnje sezone temperatura vode maksimalno 11-12 stepeni, tako da bez kvalitetnih neoprenskih odela i raft čizama, koje imaju ulogu da Vas greju i štite, taj ugodjaj ne bi bio potpuno kompletan, a kad opremi dodamo i zaštitnu kacigu i kvalitetan spasilački prsluk, onda ste stvarno spremni na spust niz reku Taru.

Malo je poznato da je kanjon reke Tare najdublji kanjon u Evropi, a drugi po veličini u svetu, odmah iza kanjona Kolorado. Njegova dubina dostiže čak i do 1300 metara, a dugačak je 149 kilometara.

Voda iz reke Tare je toliko bistra i čista, da se slobodno može piti. Najatraktivniji deo za Rafting Tarom je poslednjih 25km, a pored raftinga reka je idealna za ribolov i splavarenje.

Svi koji su posetili reku Taru, mogu da posvedoče o njenoj lepoti, a ne treba da čudi što je veći deo reke ( uključujući i njen kanjon) pod zaštitom UNESCO-a.

Na ovoj avanturi, uz reku Taru, i njenu okolinu možete videti još neka fantastična mesta kao što su glečerska jezera Zelengore, Pivsko jezero i kanjon reke Pive, Foča i Peščane piramide, manastir Ostrog, Tjentište, prašuma Perućica, Durmitor, Sarajevo…

Ovaj aranžman je avantura koju svako treba da proba, a Love Serbia tim će Vam pomoći da  Rafting Tarom 2020. godine. bude nešto što se pamti.

  Plan ture

  1

  1. dan: PETAK / NOVI SAD - BEOGRAD – RAFTING CENTAR RT:

  Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive u 14:00h. Lagana vožnja do Beograda, odakle je planiran polazak putnika u 15:30h sa parkinga kod ARENE. Vožnja kroz Srbiju sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak u rafting centar RT u kasnim večernjim satima (okvirno vreme 22h). Smještaj u bungalove ili sobe. Druženje uz muziku i logorsku vatru. Noćenje. Gostima preporučujemo da se dobro odmore jer nas sutra čeka uzbudljiv dan.
  2

  2.dan: SUBOTA / RAFTING CENTAR RT:

  Nakom zanimljivog druženja, sa prvim jutarnjim zracima videćete i lepote okoline i samog rafting centra koji je uređen u etno stilu, sa drvenim bungalovima, sakrivenim u hladovini drveća koje nas okružuje iznad reke Drine, koja mirno prolazi pored i poziva Vas na druženje svojom kristalno čistom bojom…Doručak. Sada će te imati priliku da probate specijalitete datog podneblja. Domaću hranu iz obližnjih sela. Domaću pršutu, uštipke, domaći med, jaja, pite sa sirom. Sve ono što će Vam dati neophodnu energiju jer avantura ubrzo počinje. Nakon doručka slede fakultativne aktvnosti.Nakon popodnevnog odmora ili povratka sa izleta sledi sjajna večera a zatim i ponovno druženje uz logorsku vatru i muziku. Savetujemo da obavezno ponesete topliju garederobu jer iako su dani veoma topli noći pored reke umeju da nas iznenade svojom hladnoćom… Noćenje.
  3

  3.dan: NEDELJA / RAFTING CENTAR RT – BEOGRAD – NOVI SAD:

  Doručak (domaći specijaliteti).Nakon doručka, podeliće vam se oprema neophodna za rafting. Svako dobija odela koja su specijalno namenjena za duži boravak u vodi i koja će vas zaštiti od hladne vode reke Tare, cipele tj čizme,  takođe napravljene od neoprena, prsluke za spasavanje, kao i kacige.Zatim sledi odlazak našim vozilima, do Brštanovice, početne tačke ove uzbudljive avanture Sledi kratak brifing koji će održati naši licencirani skiperi o sigurnosti i pravilima ponašanja na čamcu. Čamci koji se koriste na raftingu su profesionalni čamci koji su napravljeni specijalno za rafting i namenjeni da izdrže razigrane bukove reke Tare.Na svakom čamcu nalaze se nepropusne vreće u koje možete staviti neke osnovne stvari. Na samom raftingu vas očekuje preko 30 uzbudljivih bukova (najpoznatiji su Ćeliije, Borovi,Varda…) koji će vas svojom silinom i brzinom ostaviti bez daha i zbog kojih će te doživeti pravi osećaj avanture i adrenalina. Savetujemo da ponesete GO PRO kamere koje možete iznajmiti od nas i zabeležite ove nezaboravne trenutke. Napominjemo da ne odgovaramo za gubitak i eventualno oštećenje telefona i kamera koje ponesete na rafting. Ukoliko ste zaboravili da ponesete nešto za piće, slobodno se nagnite nad čamac i zahvatite osvežavajuću vodu reke Tare, jer je njena voda celom dužinom sliva pitka, zbog čega je reka Tara i dobila naziv „suza Evrope“…Negde na polovini spusta napravićemo pauzu i videti ko ima hrabrosti da prođe „test muškosti“ odnosno da se okupa u ledenim vodama pritoke Tare,u bazenu vodopada čija temperatura iznosi ledenih 5 °C. Nakon nekih 3-4 sata, koliko traje sam spust dolazimo u podnožje našeg rafting centra.Sledi razduživanja opreme i topla voda koja će vam posle hladne vode reke Tare neizmerno prijati.Ručak. Ponovo su na meniju specijaliteti našeg podneblja:Domaći hleb i lepinje pripremljen u peći na drva,domaća teleća čorba,supa sa domaćim rezancima i griz knedlama,bela čorba - Teletina ispod sača,spremljena na licu mesta u našem ognjištu ,aromatizovani pekarski krompir, sveža salata (kupus,mešana, paradajz,krastavac...), nekoliko vrsta domaćih kolača, (lenja pita, čupavci, baklava, pite sa jabukama i višnjama...)Nakon ručka sledi polazak za Beograd, Novi Sad. Okvirno vreme polaska je 15h. Prvu pauzu ćemo napraviti u Višegradu. Prošetaćemo mostom o kome smo nekada davno čitali u knjizi našeg jedinog nobelovca Ive Andrića “Na Drini ćuprija”. Upoznaćemo se sa mostom, saznaćete ko stoji iza njegove gradnje i kakvu istoriju nam most priča… Obići ćemo i novoizgradjeni Andrićgrad ili Kamengrad, grad izgrađen po zamisli našeg proslavljenog reditelja Emira Kusturice a u spomen na Ivu Andrića kako mu i samo ime govori… Planirano zadržavanje u Višegradu je 2 sata uz mogućnost organizovanja vožnje turističkim brodićem po Drini za zainteresovane.Lagana vožnja do Beograda i Novog Sada gde je predviđen dolazak u kasnim večernjim satima (oko 22h) 

  Reviews

  0.0
  Rating 0

  Post a Comment

  RAFTING CENTAR ‘’RT’’Rafting centar RT je najveći dom adrenalinskih aktivnosti, avanture, vrhunske hrane i odličnog provoda na Balkanu. Potpuno novi bungalovi spremni su da prime 220 zaljubljenika u najveći i najdublji kanjon u Evropi-kanjon reke Tare. Veliki zabavni sadržaj u okviru rafting centra (zip line, tereni za mali fudbal, odbojku, paintball, pikado, stoni fudbal, bilijar, stoni tenis...). Čekamo Vas na mestu gde se spajaju avantura i odmor u prirodi-rafting centar RT.*RAFTING CENTAR ‘’RT’’ * nalazi se u Republici Srpskoj (BIH) nedaleko od Šćepan polja,( graničnog prelaza između BiH i Crne Gore) na mestu gde se sastaju NP Durmitor, NP Sutjeska i Park prirode Piva. Bas na tom mestu fascinantna reka Tara završava svoj tok i zajedno sa rekom Pivom čini neobično zelenu, bistru i snažnu reku Drinu. Od Beograda udaljen je oko 360km. Kapacitet rafting centra  RT je preko 220 ležajeva, raspoređenih u bungalovima i sobama, od kojih su gotovo svi sa sopstvenim kupatilom i grejanjem. Bungalovi i sobe su po strukturi dvokrevetni, trokrevetni, četverokrevetni, petokrevetni i šestokrevetni. Svi naši bungalovi i sobe su novi, kreveti su sa antialergijskim dušecima a čistoća rafting centra RT je na zavidnom nivou. Besplatan odličan Wifi u celom kompleksu. U sastavu rafting centra RT gosti mogu koristiti i terene za mali fudbal, panitball, odbojku na peskubilijar, stoni fudbal i pikado.Standard bungalovi – po želji naših gostiju koji su tražili autentičan smeštaj kao u nekadašnja vremena. Bungalovi nemaju sopstveno kupatilo. Gosti smešteni u ovim bungalovima koriste zajednička kupatila smeštena na samo par metara od bungalova. Objekat sa toaleteima i tuševima se održava 24/7 a topla voda je uvek dostupna. Gosti smešteni u ovim bungalovima koriste sve pogodnosti našeg Rafting centra RT kao i svi ostali gosti.Comfort bungalovi/sobe – smeštaj u sobama i bungalovima sa sopstvenim kupatilom i grejanjem. Drveni bungalovi ušuškani u zelenilo i prirodu,miris hrastovog drveta , zauvek će Vam ostati urezani u sećanje.Većina naših smeštajnih kapaciteta je u comfort bungalovima.Superior bungalovi / sobe – smeštaj u sobama i bungalovim sa sopstvenim kupatilom i grejanjem. Takođe ove sobe poseduju televizore sa kablovskim kanalima,sef, kao i mini bar.