TOP
Image Alt

Secret beach

CENA 1800RSD

Na skriveno vas vodimo mesto! Leto je toplo i lepljivo, u gradu smo, prihvatili smo izazov i osmislili kako da bude najbolje i najzabavnije. Nema li većeg uzbuđenja nego odlazak u nepoznato.

Brodom Beograd 25 u jutarnjim časovima svake srede, subote i nedelje krećemo sa splava Pristan u novu avanturu. Odlazimo na neko od kupališta u blizini grada.

Prvo sledi jutarnja vožnja za razbuđivanje, sunce je još blago i miluje. Svežina reke nas budi, još je sve sporo i u istom ritmu muzika nas prati. Doživljaj grada na sasvim drugi način. Promena stanja uma kao putovanje. Približavamo se peščanoj plaži, upoznajemo egzotiku reke. Sada je već dovoljno vruće i voda nas mami. Splash. Prvi skok! Počinje prava letnja zabava.

Vreme je za apsolutno uživanje na plaži. Kupanje u čistoj reci. Izležavanje na toplom pesku. Šetnja u šumi kao beg od najjačeg sunca. Ima li kraja novim uzbuđenjima?

Da upotpunimo ugođaj za vas spremamo naš Bg25 burger kao i piće osveženja uz obrok. Na sve smo mislili! Ceo komplet senzacija koje ulaze u cenu.

U kasno popodne vreme je za poslednji buć pre ukrcavanja na brod i povratka na našu početnu destinaciju, splav Pristan.

Na putu dok se naša avantura privodi kraju krstarimo i otkrivamo nove predele nadomak grada.

Reka nas je osvežila, ubacila u stanje apsolutne sreće posle celog dana plaže, toplo je, veče je na pomolu i jedina misao koja nam se mota po glavi je “gde dalje”.

U cenu je uključeno: Vožnja brodom oko 1h u oba pravca, obrok na brodu – Burger Bg25 i piće osveženja

Mesto polaska: Splav Pristan na Dunavskom keju preko puta S.C. Milan Gale Muškatirović

Vreme održavanja redovnih termina: Nedelja - 11h

Trajanje ture: 7h 30min

Ruta: Splav Pristan (Dorćolski kej) – ostrvo Forkontumac – splav Pristan (Dorćolski kej)

Napomena: U slučaju da brod ne može da pristane na samo ostrvo, brod će se usidriti na oko 50 metara od ostrva i putnici će čamcem biti prevezeni do obale.